Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

1. Udělujete tímto souhlas Ing. Evě Mrkusové, se sídlem Zahrádkářská 573/12, 696 18 Lužice u Hodonína, IČ 1097695, zapsaná v Živnostenském rejstříku Městského úřadu v Hodoníně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • marketingové cookies (anonymní)
  • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte,
personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a) poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

b) poskytovatel služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA94025, USA;

c) případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

    Novinky z našeho blogu

    Kalendáře 2020 na podporu útulku
    Kalendáře 2020 na podporu útulku
    Nové kalendáře jsou již v prodeji. Jak se podílela Malachitová skříňka? číst celé
    Koncert pre útulok 2020
    Koncert pre útulok 2020
    Malachitová skříňka podporuje skalický útulek od samotného počátku e-shopu. I letos se podílí na benefiční akci Koncert pre útulok, který se koná 23.8... číst celé
    Dárek pro paní učitelku
    Dárek pro paní učitelku
    Přemýšlíte nad dárkem pro paní učitelku? Máme pro Vás elegantní řešení, které určitě potěší. číst celé
    Dárkové kupóny
    Dárkové kupóny
    Rozdáváme kupóny na další nákup! ♥ Za každých 1.500 Kč utracených v našem e-shopu dostanete kupón v hodnotě 100 Kč.  číst celé

    Provozovatel

    Ing. Eva Mrkusová
    Zahrádkářská 12

    696 18 LUŽICE

    IČO 01097695 (neplátce DPH)
    Podnikatel je zapsán v živnostenském
    rejstříku MÚ Hodonín.

    Malachitová skříňka e-shop s kameny, šperky z minerálů
    Logo
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    © Copyright 2019 Malachitová skříňka | design by LUCZI DESIGNE s.r.o.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.